torek, 20. september 2011

Dejstva o bakteriji E.coli O104:H21

Spodnji članek sem danes prejel po elektronski pošti in je še ena potrditev tega, kar se trenutno na svetu dogaja. Gre le za en košček v velikem mozaiku zarote proti človeštvu.  
Toplo priporočam, da si tole preberete, morda vam bo pomagalo, da vsaj malo odprete oči.

Našel sem tudi originalno objavo avorja Benjamina Gašija ma tem linku:

Živimo v časih, kjer je zaradi stresa in hitrega tempa življenja, naš imunski sistem izjemno oslabljen. Zaradi nezdravega način življenja in prekomerne uporabe farmacevtskih sredstev, se naše telo ni sposobno bojevati z vsakodnevnimi boleznimi. Vse bolj pogoste so epidemije, predvsem gripe. V zadnjem času pa nas pretresa izbruh še nepoznane izjemno agresivne oblike seva E.coli.
Bakterija Escherichia coli skrajšano E.coli se nahaja povsod v naravi. Je izjemno lahka za gojenje, saj ne potrebuje zahtevnih pogojev za svoje hitro razmnoževanje.  Zaradi kratkega časa razmnoževanja pa tudi zelo pogosto mutira, da se prilagodi okolju. Živi v debelem črevesju sesalcev. To seveda ni problem, če tam tudi ostane in ne zaide v kakšen drug del telesa. V debelem črevesju pa se nahajajo tudi laktobacili, to so bacili, ki jih zaužijemo z mlekom. Ti bacili so naravni sovražnik bakterije E.coli in tako vzpostavljajo dinamično ravnovesje v telesu. Dokler noben od organizmov ne prevlada, ni problemov z zdravjem. A farmacevtske družbe so v svojo korist pred leti izsilile zakon o razkuževanju kravjih vim, s tem so uspešno odstranile laktobacile iz mleka. Tako so tudi porušile dinamično ravnovesje znotraj debelega črevesa sesalcev in začela je prevladovati bakterija E.coli. Število obolelih je dramatično poraslo in farmacevtske družbe so od tega imele profit.
A pustimo zdaj umazano preteklost, raje se osredotočimo na sedanji izbruh bakterije. V medijih masovno krožijo govorice, da so za okužbo krive španske kumare. Vse lepo in prav, le da ima ta zgodba ogromno neverjetnih pomanjkljivosti.
Edini možni način, da bi se kmetijski pridelek okužil z bakterijo E.coli je ta, da bi kmetje svoj pridelek izpostavili še ne dozoreli gnojnici. Pa poglejmo od bližje. Vsak kmet ve, da sveže gnojnice ne sme direktno posipati na njivo, ampak mora ta gnojnica prvo dozoreti. To se zgodi takrat, ko se dušik, ki se v sveži gnojnici nahaja v obliki amonijaka mineralizira v čisti dušik. Amonijak je namreč izjemno strupen za rastline, mineraliziran dušik pa je njihovo hranilno sredstvo.
Torej, če predpostavljamo, da bi se španskim kmetom nenadoma zmešalo in bi dejansko po svojih njivah posipali nedozorelo gnojnico, na njih ne bi bilo ničesar, saj amonijak ne uniči samo pridelka temveč celotno rastlino od listov do korenin. Ampak recimo, da se je zgodil čudež in so preživele prav tako rastline kot pridelek, in se je ta pridelek potem po čudežu okužil s še nepoznanim izjemno agresivnim sevom bakterije E.coli in to z čudežno izjemno visoko koncentracijo te bakterije, potem bi te preživele kumare že v nekaj urah tako močno spremenile svojo obliko, da ne bi niti približno ustrezale zahtevnim oblikovnim EU standardom glede zelenjave. Pa recimo, da kumare po izjemnem čudežu niso spremenile svoje oblike in so čudežno ustrezale zahtevnim standardom EU, so tako končno odšle na svojo pot v Nemčijo.
Bakterija E.coli v tem primeru vseeno ne bi bila sposobna preživeti svoje dolge poti v Nemčijo, saj kumare niso idealen gostitelj za njo. Predvsem pa je za razmnoževanje do zadostne nevarne koncentracije potrebna idealna temperatura, kar pa seveda v hladilnicah za zelenjavo ni, saj imajo te namerno nizko temperaturo, da zavirajo razmnoževanje bakterij. Nemogoče je, da bi E.coli v takšnih pogojih dosegla takšno koncentracijo. Teorija o španskih kumarah je uresničljiva toliko, kolikor je Jezus hodil po vodi, spreminjal vodo v vino, zdravil slepe, vstal od mrtvih . obe teoriji sta naravnost zapolnjeni s  čudeži.
Če smo že španske kmete oprali krivde, pa poglejmo na zadevo z drugega zornega kota. Bakterija E.coli je namreč več kot idealna bakterija za biološki terorizem. Njena gojitev je izjemno enostavna in zahteva zelo preproste laboratorijske razmere, za razliko od antraksa. Bakterijo E.coli bi lahko doma vzgojil praktično vsak študent mikrobiologije, brez kakršnihkoli problemov. Torej, če predpostavljamo, da je bila ta bakterija vzgojena za uporabo biološkega terorizma, bi bilo popolnoma dovolj, če bi jo nekdo spustil v ventilacijski sitem hladilnice v Nemčiji. Tako bi se bakterija enakomerno nanesla na vso zelenjavo in to na samem kraju zločina. Brez potrebnih španskih čudežev bi bila takoj pripravljena za svoj pokol.
A zakaj ravno zelenjava ? Dokazano je, da se zelenjava najpogosteje uživa kar surova in je v povprečju zelo slabo oprana. Meso pa bi po drugi strani postalo zelo hitro neužitno ob okužbi z bakterijo E.coli, saj je ta izjemno agresivna, do takšnih gostiteljev. Poleg tega se zelenjava uživa pogosteje kot meso in to naredi zelenjavo popolno tarčo za napad. To je bila teroristična akcija na kapitalizem in to z biološkim orožjem. Namreč bistvo kapitalizma je poraba. Takšen poseg bi povzročil hudo izgubo kmetom in povzročil izjemen profit farmacevtskim kartelom. Vsi pa vemo, kako požrešna je farmacija. Hlasta za dobičkom ne glede na žrtve. Ne bi rad zdaj izpadel kot zarotnik proti farmaciji, in s svojimi teorijami napeljeval ljudi proti njej. A ob naslednjih podatkih se počutim prav tak.
Dr. Helge Koch, glavni nemški raziskovalec in strokovnjak na področju bakterije E.coli trdi, da se v svojih 30 letih izkušenj še ni srečal s takšno obliko te bakterije. V tem primeru gre za izjemno redek sev, po imenu E.coli O104:H21. Ugotovil je, da gre za primer himere, kar pomeni, da je ta bakterija E.coli sestavljena in vsebuje genski material več posameznih sevov E.coli bakterij, kot tudi presenetljivo, vsebuje genski material Yersinia pestis. To je bakterija, ki je povzročila kugo in pobila tretjino evropskega prebivalstva v srednjem veku. Doktor Koch sicer zagotavlja, da ta sev ne more povzročiti kuge, a je zaradi tega izjemno odporen na antibiotike. Sam nisem doktor na področju mikrobiologije a, takšnega zagotovila zagotovo ne bi jemal kot varno dejstvo. Sem pa pristaš znanstvene vede po imenu evgenika in vem, da genski material bubonske kuge v genskem materialu bakterije E.coli ne pomeni nič dobrega. Kako je sploh mogoče, da se je tam znašel ? Tam je lahko samo namenoma in tja so ga postavili ljudje z genocidnimi željami. Nemogoče je, da bi bakterija E.coli mutirala v kugo. V to lahko verjamejo samo tisti, ki verjamejo, da je majhen kuščar po eksploziji v Hirošimi, mutiral v ogromno Godzillo.
Poleg tega je E.coli po naravi pasivna in neagresivna bakterija. Ta sev pa je odporen na vseh 8 razredov antibiotikov, kar je prav tako nemogoče, saj se samo 2 razreda od teh uporabljata v kmetijstvu, pa še za naravno mutacijo proti tema dvema bi se moral zgoditi čudež. Edini možni način, da ustvariš super bakterijo oboroženo proti vsem 8 razredom antibiotikov je, da ustvariš prisilno naravno selekcijo oziroma umeten proces evolucije. To narediš tako, da v laboratorijskih razmerah, ki so idealne za razmnoževanje in mutacijo, bakterijo izpostaviš enemu razredu antibiotikov. Ogromno bakterij pri tem umre, določene pa mutirajo, se prilagodijo novim razmeram in preživijo ter se dalje razmnožujejo. Preživele bakterije so po novem odporne na prvi razred antibiotikov. Te bakterije nato izpostaviš novemu razredu antibiotikov in zgodba se ponovi. To počneš tako dolgo, dokler ne ustvariš super bakterije, ki je odporna proti vsem znanim 8 razredom antibiotikov. Tej izjemni odpornosti nato dodaš še genski material smrtonosne bubonske kuge in že si ustvaril popolnega morilca za biološki terorizem.
Edina obramba pred takšno vrsto bakterij, ki so odporna na vse možne kemijske spojine je naravna obramba. Ljudje že od začetka svojih dni uporabljajo naravna zelišča v boju proti boleznim. Zanimivo pa je, da je EU prepovedala uporabo naravnih zelišč, ki bi lahko uničila bakterije. In to se je zgodilo ravno 1. Maja 2011. Naključje ?
Ali je naključje tudi to, da je za izvor bakterije kriva vedno druga vrsta zelenjave ? Prvo so preganjali španske kumare, nato nemške kalčke, zdaj že celotno organsko pridelano hrano. Ne, če pogledamo v ozadje pridelave organske hrane. ZDA in korporacija Monsanto, že dolgo silita EU v uporabo njihove gensko spremenjene hrane, ki je ravno zaradi genske manipulacije nevarna. EU ni mogla sprejeti ameriške ponudbe, saj so španski kmetje in nemški pridelovalci organske hrane glasovali proti. Je potem naključje, da se smrtonosna bakterija pojavi ravno ob pravem času na pravem mestu ? Španski kmetje so doživeli milijardno izgubo zaradi >popolnoma zdravih kumar< in so propadli. Obtožbe pa so se takoj prevalile na nemške kalčke. EU sedaj preganja nemške kmete, ki pristajajo na pridelavo organske hrane. V medijih se širijo laži, da je organska hrana nevarna, ker se lahko okuži z E.coli preko gnojnice, kar sem vam že dokazal, da je nemogoče. Evropska unija po vsej sili širi paniko med ljudmi in jih želi prepričati, da je organska hrana škodljiva in naj se ji odpovedo. Samo zato, da bodo ameriške korporacije uvedli svojo gensko spremenjeno hrano na tako velikem triljonskem trgu kot je Evropa. Še enkrat več v zgodovini, je v interesu profit ne glede na žrtve. Farmacevtski in prehrambni lobiji so ustvarili super morilca, za širjenje svojih interesov. Ta nov sev bakterije E.coli bi dejansko lahko poimenovali kar E.kolji, saj je sestavljen kot nek robot iz različnih najboljših delov in programiran za izvrševanje samo ene naloge in to je genocid. Dejansko gre za načrtno programirano sistematsko pobijanje odvečnega dela prebivalstva, torej za neke vrste elektronsko klanje.

Številni vplivni ljudje v politiki, farmaciji, gospodarstvu že vrsto let ponavljajo, da je optimalno število prebivalcev zemlje okoli ene milijarde. Če bi odstranili odvečnih 6 milijard, bi lahko ta milijarda živela odlično in bogato življenje. Zato je v zadnjem času takšen izjemen porast epidemij, vojn, rakavih obolenj, aidsa in srčnih infarktov. Ta fronta prikritega genocida je odprta prav na vseh področjih vsakdanjega življenja. Od klora v vodi, do fluora v zobnih pastah, od 13 rakotvornih kemikalij v plastenkah s pijačo, do umetnega sladila Aspartam, ki se nahaja v več kot 6000 prehrambnih izdelkih in povzroča raka, od vseh mogočih oblik gripe, do cepiv proti njej, ki so dejansko bolj strupene kot bolezen sama, od hitre hrane in resničnostih šovov, do holesterola in srčnih infarktov.

Benjamin Gaši

Ni komentarjev:

Objavite komentar